Wolfraam heren

Wolfraam heren ringen – voor mannen die wel tegen een stootje kunnen

Er is een nieuwe trend wat betreft heren ringen: wolfraam heren ringen. Wolfraam is een uniek materiaal voor mannen die een extra stevige ring willen. Ben jij iemand die altijd krassen heeft op ringen of andere sieraden? Dan is deze ring iets voor jou! Wil jij iets dat nog harder en stoerder is dan titanium? Dan zijn Wolfraam heren ringen iets voor jou!

Het materiaal Wolfraam wordt origineel vooral gebruikt in industriële toepassingen. Dit materiaal staat bekend om dat het enorm sterk is en ook niet zo duur. Het allergrootste voordeel van Wolfraam heren ringen is dan ook dat ze hard en krasbestendig zijn. Door de materialen die gebruikt worden is dit soort ringen echt uniek. Omdat ze zo hard zijn, is de kans op vervorming of beschadiging gewoon echt heel klein. Voor mannen die een stoere ringen zoeken van materiaal dat niet kwetsbaar is, kan dit dus echt een goede keuze zijn.

Maar, de sterkte van het materiaal is niet het enige dat dit soort ringen bijzonder maakt. Als de ring alleen van Wolfraam is gemaakt is het ook nog eens hypo-allergeen. Dit betekent dat de kans klein is dat je huid geïrriteerd zal raken door het dragen van deze ringen. Een extra’tje dus voor mensen met een gevoelige huid. Daarnaast voelen Wolfraam heren ringen ook nog eens lekker zwaar aan. Je voelt dus echt dat je een pracht product aan je hand draagt.

Het grote voordeel van Wolfraam brengt ook het enige nadeel van Wolfraam heren ringen mee. De ringen zijn hard en het smeltpunt zo hoog, dat ze niet van maat te veranderen zijn. Krijg je bijvoorbeeld een andere ringmaat over de jaren heen, dan zal je een nieuwe ring moeten kopen. Daarnaast is ook nog het probleem dat als de ring om een of andere reden vast komt te zitten om je vinger, dat er stevig gereedschap aan te pas zal moeten komen om de ring kapot te maken.

Dus denk goed na of de Wolfraam ring iets voor jou is.